Podotherapeutische inlay’s – Praktijk voor Podotherapie J.J. Paulus – Amsterdam

Praktijk voor Podotherapie J.J. Paulus

Podotherapeutische inlay’s

Met behulp van het Parocontour® systeem vervaardigen wij inlay’s om uw klacht te verhelpen. U kunt hierbij denken aan correctie van de voetstand, opheffen van spierblessures, compensatie van een beenlengteverschil of het ontlasten van drukplekken. Alle inlay’s maken wij zelf in onze praktijk en altijd op maat met behulp van een 3D scan.

Ortheses

Ter correctie van een afwijkende teenstand of ontlasting van drukplekken op tenen maken wij siliconen orthesen. Een orthese worden altijd direct om de tenen gevormd en hebben dus de perfecte pasvorm.

Nagelbeugels

Een te bolle nagel geeft vaak klachten omdat de nagelranden in de huid drukken. Als de hoeken van de nagel te kort zijn dan kan de hoek in de huid doordringen en ingroeien. Met behulp van een nagelbeugel kunnen we deze nagel corrigeren. Hiervoor zijn een aantal behandelingen nodig waarbij de nagelbeugel steeds een beetje verplaatst wordt totdat de nagel geheel recht is uitgegroeid.

Instrumentele behandeling

Overmatig eelt en likdoorns die ontstaan door verhoogde druk kunnen verwijderd worden wanneer deze niet behandeld kunnen worden door een pedicure.

Overig

  • Taping
  • Wondbehandeling bij diabetes mellitus en reuma
  • Schoenaanpassingen
  • Schoenadviezen
  • Verzorgingsadviezen voor de voeten

Bron: www.mvca.nl